Hoppa till innehåll

Blev inte alls som jag tänkte

Det var den här hösten som jag skulle släppa min tredje roman, men som ni ser har det inte hänt. Jag började i augusti med friskt mod och stort hopp om att kunna släppa den i oktober. Men insåg ganska snabbt att det var mycket mer kvar att ändra, lägga till, ta bort och få ordning på i berättelsens struktur än jag hade anat. Jag har dock skrivit på och halva är färdig för lektörsläsning. Mitt nya mål är april 2020. Jag insåg att det viktiga är att romanen blir så bra den kan bli och inte att jag är färdig ett visst datum.

Den nya Maria Gripe

För er som är extra nyfikna på vad den handlar om kan jag avslöja att den utspelar sig i Paris sent 1800-tal och har magiska inslag. En författarkollega sa, efter min beskrivning av berättelsen, att den skulle falla inom genre magisk realism. Andra författare som har skrivit magisk realism är Astrid Lindgren och Maria Gripe. Jag sällar mig gärna till det gänget!

Höst och vår

Nu i höst är jag ute på mässor och föreläsningar. Titta gärna i Kalendariet . Vill du att jag kommer till ditt företag eller din konferens och föreläser våren 2020 är det hög tid att höra av sig.

Publicerat i2019FöreläsningSkönlitterärt