Hoppa till innehåll

Blir sambo i Göteborg!

Tre i samma bo

Jag försökte i mer än tio års tid flytta till Göteborg, men staden ville inte ha mig. Jag sökte utbildning, men kom inte in. Jag sökte jobb, men fick inget. Jag försökte till och med hitta en pojkvän som skulle bo där, men inte heller det gick.

Äntligen, Göteborg

Men, i september, 27-30, blir jag sambo i Göteborg … på bokmässan. Jag kommer nämligen att vara i monter A03:55 tillsammans med två andra författare. Den ena av dem är Mats Ingelborn som är på mässan med sin romandebut Tiamo – Match vid första klicket. Den andra är författaren LiseLotte Divelli som är aktuell med Patriark.

För er som inte kan komma, håll utkik på Facebook @nastanalladagar. Där ska jag göra mitt bästa för att lägga upp vad som händer. Jag hoppas att de fyra dagarna innebär många intressanta möten, nya kontakter inom bokbranschen och härligt mingel. Vi ses på mässan!

 

Publicerat iSkribent