Hoppa till innehåll

Boken är klar!

Boken släpps 12 mars

Nu är det bara några få dagar kvar tills Nästan alla dagar grät jag går att köpa i bokhandeln eller av mig på Lorentzsons. Jag gillar att skriva, men också att få det jag skriver spritt. Om min bok kan ge något åt andra är det mycket värt.

Det känns också bra att jag är riktigt nöjd med hur den ser ut. Det har inte varit lätt att få fram den, många orosmoln har funnits längs med vägen, men nu när den väl är här har all nervositet försvunnit. Jag känner mig stolt.

Det var en stor pall som lastades av från lastbilen en mycket kall vinterdag. Den förmiddagen bar jag upp alla kartonger till det rum som nu har fått bli mitt boklager. Efter en stund insåg jag att jag inte behövde träna styrketräning den dagen, för att bära nästan ett halvt ton böcker i trappor är tungt. Man kan onekligen säga att svetten lackade.

Fram till bokreleasen den 10 mars är det förberedelser och marknadsföringsarbete som gäller. Det är flera bokhandlare som visat intresse för boksignering så almanackan börjar fyllas på. Håll dig uppdaterad över platser för signering under Aktuellt.

En pall böcker.

Publicerat iSkönlitterärt