Hoppa till innehåll

Höstens mässor och bokprojekt

Det är underbart när luften är krispig och klar och sensommaren är på plats. Även om jag vet att sommaren snart går mot sitt slut och de lediga dagarna blir färre, är det en möjlighet till nystart och att få börja om.

Planeringen för hösten börjar ta form och flera kontakter har redan tagits. Det blir bokmässan i Göteborg även i år, Kronobergs bokmässa i Växjö och julmarknaden på museet i Växjö. Fler mässor och event ligger på planeringsstadiet och kommer att ta form under hösten.

Som jag berättat tidigare håller jag på med ett större romanprojekt, men att skriva en roman med hållbara intriger, intressanta karaktärer och vettigt språk tar tid. Min förhoppning var att boken skulle blir klar till oktober och allra senast november, men just nu, idag och i denna stund är jag inte övertygad. Mycket är på plats, men mycket fattas. Så, lugn alla mina läsare. Boken kommer, men det tar bara lite längre tid än jag hade hoppats och trott.

Medan du väntar på att nästa roman kommer hoppas jag att du besöker höstens mässor och hälsar på mig där jag står. På bokmässan i Göteborg har jag monter F02:49.

Väl mött i höst!

Publicerat i2019