Hoppa till innehåll

Husmålning, ljudbok och boktips

Husmålning och ljudbok

Midsommar har passerat och det var faktiskt en solig dag i Växjö. Då ingenting är som vanligt i dessa pandemitider bestämde vi oss för att måla om huset i sommar. Det fick bli även en del av midsommarhelgens begivenhet. Norra sidan blev klar och det känns skönt. Ett steg närmare ett nymålat hus.
Som du vet har jag hittills skrivit två böcker Det du aldrig sa och Nästan alla dagar grät jag. Båda finns i tryckt format och som e-bok, men den sistnämnde finns nu även som ljudbok. Jag vet att många gärna lyssnar och ville därför prova detta medium. Det är inte jag som läser utan Hanna Solberger. Du kan köpa den via Adlibris eller Bokus, streama från Storytel eller låna på biblioteket. Visst är det bra?
När du lyssnat får du gärna lägga ett omdöme eller klicka gilla (om du gillat den vill säga). Som allting i den digitala världen styrs även ljudboksbranschen av algoritmer, dvs ju fler som gillar desto fler får boken i sitt flöde. Jag hoppas du hjälper till att sprida ljudboken till fler.

Boktips

Att vara en skrivande person innebär också att vara en läsande. Så, vad läser jag då? Jag skulle vilja säga det mesta, men det finns en genre som jag inte har vågat mig på och det är skräck. Det enda jag har läst av Stephen King är Den gröna milen. Detta på grund av rädsla för att bli rädd. Jag tycker inte om att bli rädd. Eftersom jag har en livlig fantasi lever berättelserna vidare i mitt huvud långt efter jag slagit ihop boken. Om det är en rofylld och spännande bok gör det inget, men att leva i skräck tycker jag inte om. Därför går sådana böcker bort. Vad kan jag tipsa dig att läsa? Ja, har du inte läst Den gröna milen kan du definitivt läsa den. Om du vill ha något annat rekommenderar jag Två sekunder i Byron Hemmings liv av Rachel Joyce. En annorlunda bok med en berättelse som för mig har hängt kvar. Samma författare har även skrivit Harold Fry och hans osannolika pilgrimsfärd. Det var hennes första bok, men jag tycker att andra boken var bättre.

Publicerat i2020ljudbokSkönlitterärt