Hoppa till innehåll

Ljudbok på Kalmaritiska?

Äntligen kan jag berätta att min första roman Det du aldrig sa släpps som ljudbok med uppläsare Viktoria Flodström. Men … hon läser inte på Kalmaritiska. Visst hade det varit häftigt? Än är vi inte där att uppläsningen speglar var böckerna utspelar sig, men om några år kanske vi får höra böcker på dialekt. En bok på Kalmaritiska vore underbart.

För många är Viktoria säkert en välkänd röst. Jag läser helst pappersböcker och är dörför dålig på vilka uppläsare som finns och vilka som de flesta önskar, men jag har förstått att vissa väljer böcker på grund av uppläsare. Är hon en som du föredrar? I så fall har du något att se fram emot.

Förlaget jag skrivit kontrakt med är Word Audio Publishing. De är Sveriges största ljudboksförlag och jag är oerhört glad för vårt samarbete. Planen var att boken skulle komma redan hösten 2020, men eftersom året inte blev som det var tänkt flyttades boksläppet fram. Fast egentligen är det bättre eftersom historien börjar på våren, närmare bestämt vid Kristi Himmelsfärd.

Det du aldrig sa från Storytel. Bild  på Varvsholmen från Kalmar.

Det du aldrig sa släpps på streamade ljudboksplattformar, såsom Storytel, Nextory och Bookbeat, och hos nätbokhandlarna från den 10 mars 2021. E-boken släpps samtidigt på samma plattformar för den som hellre trivs med det formatet. Om biblioteken kommer få tillgång till filerna återstår att se.

Publicerat i2021ljudbokSkönlitterärt