Hoppa till innehåll

Snart ska boken tryckas

Bokomslaget

Manus och bokomslag är just nu på sättning för att bli både snyggt och läsvänligt. När sättning och design är klart ska alltihop till tryckeriet. Boken kommer att ha hårdpärm med löst omslag i fyrfärgstryck. Tryckeriet bad mig välja färg och struktur på bokpärmen men också färg på det lilla band som är mellan pärmen och sidorna i ryggen. Jag hade ingen aning om att det ens fanns ett band där, än mindre att jag kunde välja färg på det. Nu vet jag att det heter kapitälband och kan avslöja att jag valde guld!

Teckningen på omslaget är gjort av yngste sonen och han har godkänt att bilden får användas. Han är mycket stolt över att hans bild har blivit omslag på en bok.

Nästan alla dagar grät jag-framsida
Nästan alla dagar grät jag-framsida

Nästan alla dagar grät jag finns till allmän försäljning från den 12 mars 2018, på mitt förlag Lorentzsons samt Adlibris, CDON och Bokus. Den kommer också att finnas på Cultix i Växjö och Dillbergska i Kalmar. Övriga boklådor kan ta in den vid förfrågan.

Ett nytt år innebär en ny start och för min del att jag släpper boken Nästan alla dagar grät jag. Att skriva om något som ligger så nära en själv, som när man håller på att förlora sitt barn, är inte lätt och tar på krafterna. Det har varit en lång och mycket känslomässig resa för att få till rätt ton och stil, men nu känner jag mig nöjd med resultatet. Det är därför pirrigt och nervöst, men samtidigt väldigt roligt att andra äntligen får möjlighet att läsa min bok.

 

Publicerat iSkönlitterärt